Nacházíte se: Úvod > Jídlo a restaurace v Praze > Restaurace Kulaťák

Restaurace Kulaťák

Pokud jste v Dejvicích, tak se zatavte v restauraci Kulaťák na polední menu nebo večer na posezení s přáteli. Restaurace je rozdělena na kuřáckou a nekuřáckou část. Pivo, které čepují z tanku je tam bohužel dražší, ale zase to vykompenzuje prostředí, kvalita obsluhy a hlavně kvalita jídla.

Z jídelního lístku jsme vyzkoušeli Ďábelskou topinku (pikantní směs z hovězí svíčkové a vepřové panenky na cibuli a česneku, podávaná na opečeném bílém chlebu, zapečená sýrem

a sypaná strouhaným čerstvým křenem), kombinace masa a toustu vypadá zajímavě, ale v celkové kombinaci to je výborný předkrm. Osobně nemám rád křen, ale tady to k tomu patřilo.  Další jídlo byl Steak z krkovice – vepřová krkovice v drceném barevném pepři s variací omáček a gratinovaným bramborem a vyzkoušeli jsme i grilovaná žebra s česnekovou bagetou. Žebra nebyla špatná, určitě byla lepší, než ty které jsme zkusili v Chapadle, ale medovo pivní krusta v Melantrichu jednoznačně vede.

zp8497586rq

Autorem článku je .

Komentáře jsou zakázány.

Kvalitní vína z jižní Moravy - www.topvinazmoravy.cz nebo DameJidlo.cz - rozvoz jídla po celé ČR